Glasgowsnake Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Jakie są najlepsze ładowarki jakościowo, nie patrząc na cenę? O Imaxie B6 czytałem, że jest dobrym wyborem cena/jakość ale generalnie są jakieś lepsze? Quote
Ślepak Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Drugim - według mnie - wyborem ersoftowców jest Redox Alpha V2. Albo się mylę. Ktoś bardziej doświadczony napewno mnie sprostuje. :) Quote
a5d4f1 Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 (edited) Redox Alpha V2 i Imax B6 mają praktycznie te same bebechy, tylko opakowanie inne :) Obie cieszą się podobnymi opiniami i CHYBA sprzedają się na podobnym poziomie. No i Redox jest tańszy. Inną ładowarką może być Turnigy Accurel o ile dobrze pamiętam nazwę :p Edited May 1, 2015 by a5d4f1 Quote
wiciok Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Drugim - według mnie - wyborem ersoftowców jest Redox Alpha V2. Albo się mylę. Ktoś bardziej doświadczony napewno mnie sprostuje. :icon_smile: :icon_rolleyes:Przeczytaj jeszcze raz pytanie... Odnośnie tematu, to Seger polecał kiedyś Elprog Pulsar oraz jakieś ładowarki od Robbe. Quote
Glasgowsnake Posted May 1, 2015 Author Report Posted May 1, 2015 (edited) A warto inwestować w inne ładowarki Skyrc niż B6? http://www.skyrc.com...ategory&path=20 http://sklep.skyrc.pl/pl/c/Ladowarki/1/1/default/3 np. RS16? Edited May 1, 2015 by Glasgowsnake Quote
seger Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Czuje sie wywołany do tablicy :icon_smile: masz nieograniczony budżet - Elprog Pulsar 3 plus zasilacz jakiś duzy - jedyna ładowarka produkowana w Polsce! masz mniejszy budżet - robbe power peak twin plus zasilacz jakiś duży albo power peak triple albo nie wiem... ile masz kasy :icon_smile: Osobiście mam Robbe Power Peak I4 plus zasilacz Robbe 12A. Całość kosztowała mnie ok 1000zł ale zestaw nie do zajechania w warunkach asg i nie tylko :icon_smile: Quote
Recommended Posts