małpetti Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Mam krótkie i zwięzłe pytanko więc chcę krótkiej i zwięzłej odpowiedzi. Mam zamiar kupić APS-ke z 450PDI-ile to fpsów i czy nie zadużo??
PrzeMas Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry ... nie mogłem się powstrzymać :lol: :lol:
tofik___ Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 450 % PDI ? Są takie ? Coś chyba poplątałeś, raczej chodzi może o 450 FPS. Pozdrawiam
Foka Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Dla początkującego na pewno za dużo. Zacznij od czegoś standardowego i dopiero jak się "ostrzelasz" kup coś mocniejszego.
małpetti Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 Dzięki za rady i w ogóle, ale dalej jestem zdania że snajperka powinna mieć trochę większy zasięg od stocka :D Nie mam zamiaru przeciez z nia latać po budynkach. a na kogoś kto do mnie się niebezpiecznie zbliży mam juz berretke :D A taka sprężyna jest- na wgc w gotowych zestawach do APSki PS. a zatem wy także nie wiecie ile to fpsów- szkoda :( ale będę twardy i będę cierpliwie czekał
KaT Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Najmocniejsza sprezyna PDI to bodajze 380% dajaca ponad 600 fpsow. Moze chodzilo o 250%?
małpetti Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 I znowu się spotykamy Kat:) sluchaj- wejdz na wgc i w dziale upgrade ten zestaw jest na samym dole,ok?? Będę wdzięczny za pomoc albo za wyprowadzenie z błędu :D
Foka Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Dzięki za rady i w ogóle, ale dalej jestem zdania że snajperka powinna mieć trochę większy zasięg od stocka :D Nie mam zamiaru przeciez z nia latać po budynkach. a na kogoś kto do mnie się niebezpiecznie zbliży mam juz berretke :D A taka sprężyna jest- na wgc w gotowych zestawach do APSki Sorry, ale doświadczenie każe mi niewierzyć, że osoba bez doświadczenia będzie umiała zachować zimną krew, w niektórych sytuacjach, i nie strzeli odruchowo z tego co ma w ręce z 5 czy 10 m.
KaT Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 I znowu się spotykamy Kat:) sluchaj- wejdz na wgc i w dziale upgrade ten zestaw jest na samym dole,ok?? Będę wdzięczny za pomoc albo za wyprowadzenie z błędu :D http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...ans%20for%20APS PDI, bo oparty na czesciach tejze firmy, a 450 to zapewne koncowa prekosc wylotowa uzyskiwana przez ta replike. 280$, podczas, gdyz cena samych czesci do takiego upgrade'u to gora 180$, wiec moim zdaniem lepiej kupic czesci samemu z conajmniej 2 powodow: 1. Upgrade snajperki jest naprawde latwy w porownaniu do dlubania w AEGach. Przy okazji nauczysz sie jak dokladnie dziala twoja replika,co zaowocuje przy diagnozowaniu ewentualnych usterek. 2. Zaoszczedzisz 100$ Najmocniejsza sprezyna PDI do APS2 jest jak juz wspominalem 380%: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...SPR380_srch_PDI
małpetti Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 Ale dlaczego na boga bez doświadczenia?? Od roku latam z mp5a2 z 130PDI więc nie jest tak źle :D PS. Dzięki KaT - pewnie pójdę za twoją poradą bo rzeczywiście warto by bylo poznać APSke od środka :D
Don John Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Mam pytanko. Ile metrów na sekundę, to ile fps? :?::?: Oglądam różne gun'y na zagranicznych stronach i tam głownie dane podane są w m/s. :?
KaT Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Mam pytanko. Ile metrów na sekundę, to ile fps? :?::?:Oglądam różne gun'y na zagranicznych stronach i tam głownie dane podane są w m/s. :? http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/a...ts/fps_calc.htm stopa(feet)=30,479 cm 1m/s=3,3 fps
Recommended Posts