Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema, wczoraj dostałem AGM 003, niby super ale kulki powyżej 7m zacznają skręcać a przy wystrzale muszę skierować replike do dołu bo kulki lecą do góry. Jest problem z kulkami? Kulki to P&J 0,23 bio

Posted
Po pierwsze, wyreguluj Hop-up poprawnie. Ta strzelba nie potrzebuje jakiś wyszukanych kulek, dlatego raczej to nie kwestia kulek.

Mam system hop up na normal, ale to raczej kulki bo muszę kierować replikę w dół, bo inaczej nie trafię. Po 10m kulka leci jak kopnięta od dołu przez kogoś i leci od razu do góry

Posted
Możesz reklamować, ale ja bym sprawdził (jeśli masz możliwość) na cięższych kulkach.

No nie mam cieższych kulek, kupilem z taiwanguna i mam rozruchową gwarancję ,więc nie moge czekac na przyjazd nowych kulek. A co do reklamacji to oni mi zwrócą koszty czy jak?

• 3 weeks later...
Posted
hopek na zero ustawiony? Serio z tymi shotgunami jest randomowo - jeden lepszy drugi gorszy.

hop na normal, troche zal z tymi shotgunami, jak bede w domu sprobuje przeciscic lufe wyciorem. Zobaczymy

Posted

Zamiast kolejnych kulek kup nowego gnata. Nie wiadomo czy na jeszcze cięższych zacznie strzelać. To taniocha z hopem złożonym na stałe, jeśli np. jest tam za duży dystanser, lub ponadwymiarowa gumka to żadne kulki nie pomogą.

Posted
Zamiast kolejnych kulek kup nowego gnata. Nie wiadomo czy na jeszcze cięższych zacznie strzelać. To taniocha z hopem złożonym na stałe, jeśli np. jest tam za duży dystanser, lub ponadwymiarowa gumka to żadne kulki nie pomogą.

czyli zbierac na nowy?

Posted
AGM kosztuje tyle co worek kulek .30, więc raczej zbierać nie musisz. Po prostu zamiast kulek bierz nową pompkę.

to juz wole już uzbierać do cymy 028A bo drugi raz nie mam zamiaru zawieść