Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Poszukuje obowiązkowe w każdy teren.

Najważniejsze żeby było wytrzymałe wygodne i

Nie obcierało.

Aktualnie używam polskich starych desantów, ale obcierają mnie

Poszukuje butów ktore bedą wytrzymałe oraz bede mógł pokonywać w nich duże odległości.najlepiej aby miały wysokie cholewy

Posted

Dobra, koledzy wyżej się pośmiali więc może tak merytorycznie - jaki to macie panocku budżet? Bo od tego wiele zależy.

Ze swojej strony mogę polecić buty BW 2005, produkowane przez Haixa albo Baltesa(pewnie kilku innych producentów także). Ja mam od 2-3 lat i jestem pieruńsko zadowolony, choć jakimś cudem rozwulkanizowałem podeszwę. Mimo wszystko trzeba uważać na ogień :D

Do tego wiem, że wszelkie trepy producentów takich jak:

-Lowa

-Haix

-Meindl

-Hanzel

i wielu innych(Belleville itp) mają buty, które nie powinny Cię zawieść. Poszukaj na forum, forum ngt i w tym podobnych miejscach, a na pewno coś znajdziesz. Jak określisz ile kasy możesz/chcesz wydać to wtedy możemy pomyśleć co dalej.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zakupiłem już Kampstiefel Laicht i powiem, że się wpisują do tego wątku bo wydają się być niezniszczalne a na dodatek niesamowicie wygodne. Trochę się już tylko zjechały na czubkach ale na strzelankach w krakowskich fortach to standard :icon_biggrin:

• 1 month later...
Posted

Jeśli mogę polecić buty niemalże niezniszczalne, to są to z pewnością PRL`owskie opinacze. :D Żeby je zniszczyć to chyba trzeba być geniuszem tej dziedzinie, a jak je rozchodzisz (w sumie jak każde inne buty) to są bardzo wygodne. Dla lepszego efektu możesz w nich wleść do wody po kolana i trochę pobiegać, wtedy na bank bd wygodne :D (Wiem to z autopsji XD)