MrKudlaty Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Witam Poszukuje obowiązkowe w każdy teren. Najważniejsze żeby było wytrzymałe wygodne i Nie obcierało. Aktualnie używam polskich starych desantów, ale obcierają mnie Poszukuje butów ktore bedą wytrzymałe oraz bede mógł pokonywać w nich duże odległości.najlepiej aby miały wysokie cholewy Quote
kugelblitz Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Mam złą wiadomość: nie ma niezniszczalnych butów ;) Z solidnych i wygodnych polecam Lowa Uplander Quote
Karol3101 Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Najpierw poszukaj słownika :icon_razz2: Tak jak mówi kolega wyżej, niezniszczalne buty nie istnieją :icon_wink: Quote
Centiimel Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Kup sobie drewniaki :P te to są dopiero wytrzymałe :) Quote
Klojtex Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Dobra, koledzy wyżej się pośmiali więc może tak merytorycznie - jaki to macie panocku budżet? Bo od tego wiele zależy. Ze swojej strony mogę polecić buty BW 2005, produkowane przez Haixa albo Baltesa(pewnie kilku innych producentów także). Ja mam od 2-3 lat i jestem pieruńsko zadowolony, choć jakimś cudem rozwulkanizowałem podeszwę. Mimo wszystko trzeba uważać na ogień :D Do tego wiem, że wszelkie trepy producentów takich jak: -Lowa -Haix -Meindl -Hanzel i wielu innych(Belleville itp) mają buty, które nie powinny Cię zawieść. Poszukaj na forum, forum ngt i w tym podobnych miejscach, a na pewno coś znajdziesz. Jak określisz ile kasy możesz/chcesz wydać to wtedy możemy pomyśleć co dalej. Quote
ZadnyPrzygod Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Szmerglu, wiem, że się lubujesz w Meindlach więc do ciebie takie małe pytanko, nie wiesz może czy Kampfstiefel Leicht to to samo co Desert Fox tylko że jedne czarne a drugie piaskowe? Quote
szmerglu Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 No w zasadzie tak, różnią się oczywiście skórą no i KFL o ile dobrze pamiętam występują jedynie w parze z Gore. Quote
ZadnyPrzygod Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Zakupiłem już Kampstiefel Laicht i powiem, że się wpisują do tego wątku bo wydają się być niezniszczalne a na dodatek niesamowicie wygodne. Trochę się już tylko zjechały na czubkach ale na strzelankach w krakowskich fortach to standard :icon_biggrin: Quote
pietrek1995 Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Jeśli mogę polecić buty niemalże niezniszczalne, to są to z pewnością PRL`owskie opinacze. :D Żeby je zniszczyć to chyba trzeba być geniuszem tej dziedzinie, a jak je rozchodzisz (w sumie jak każde inne buty) to są bardzo wygodne. Dla lepszego efektu możesz w nich wleść do wody po kolana i trochę pobiegać, wtedy na bank bd wygodne :D (Wiem to z autopsji XD) Quote
Recommended Posts