Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czołem koledzy i koleżanki.

Zebraliśmy się i skrzyknęliśmy w Norwegii żeby założyć grupę ASG ale żeby być grupą ASG trzeba mieć broń. Szukam szukam i można oczopląsu dostać ale ostatecznie zainteresowałem się tą sztuką:

http://gunfire.pl/product-pol-1152191812-Replika-karabinka-szturmowego-JG0838.html

Potrzebuję broń która nie będzie się psuła, ale też będzie miała w miarę dobre osiągi jeśli chodzi o fps. Do tego JG mógłbym dokupić preclufe i lepszą baterię i lepszą gumkę.

Jakieś opinie, sugestie?

Za wszystkie serdecznie dziękuje

Posted

Za te pieniądze masz bardzo szeroki wybór. Z kałaszy RK Boyi, Giety z JG różnej maści i autoramentu, MP5 Cymy. To wszystko żywotne chińczyki, które, jeśli dobrze trafisz, będą długo i wiernie służyć. W swoim budżecie unikaj replik M4, bo do 700 złotych to padliny.

Posted

Podobne zdanie mam jak foka, choć względnie "tanie" emki są od np. Specna Arms i u moich kompanów z teamu trafiły się bardzo fajne i niezawodne egzemplarze :)

Posted

Ja odrazu przepraszam za EOT, Szczepard mógłbyś się odezwać do mnie na PW z jakimiś szczegółami dotyczącymi tej waszej grupy ? Dzięki z góry.

Pozdrawiam !