Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

No dobra to już prawie wszystko wiem.

Mam nadzieję, że nakolanniki nie będą się zsuwać :icon_razz2: , i jeszcze pytanie, bo boję się, że nakolanniki zahamują krążenie, powstanie skrzep i popłynie do serca. No wybaczcie, ale naoglądałem się kiedyś w telewizji, co o tym sądzicie.

A jeśli chodzi o resztę to biorę hełm, replika, z 2magazynki, kulki G&G, nakolanniki, mundur, okulary, rękawice,siatkę na zęby i arafatkę. O bateriach poczytałem więc potem jakieś LiPo najlepiej nie chińskie i dobrą ładowarkę.

Jeszcze coś co sądzicie o wkładaniu pod mundur zbroi, zakupionej w późniejszym czasie nie tylko, ze względu ASG. Bo bym używał też do jazdy na rowerze, bardziej ekstremalna mnie kręci typu skoki po lesie, downhill. Ale dobra tylko chodzi o to, że nie kupuje ją specjanie dla ASG. Tak więc co sądzicie? http://allegro.pl/datex-zbroja-zolw-ochraniacz-buzer-czarna-roz-m-i5246271264.html

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

(...) i jeszcze pytanie, bo boję się, że nakolanniki zahamują krążenie, powstanie skrzep i popłynie do serca.(...)

Jeszcze coś co sądzicie o wkładaniu pod mundur zbroi (...)

ad. 1 To dość częste, radzę uważać z tymi nakolannikami - nigdy nic nie wiadomo.

ad. 2 Koniecznie. Tylko nie zapomnij się nam w tym pokazać.