biker_boys Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 cześć mam problem z moją berettą m92 KJW (blow back) jak szczelam z 20m to kulki po jakiś 10-15m zaczynają lecieć do góry nie każda leci do góry niektóra leci prosto i nwm czym to może być spowodowane kulki mam MadBalls 0.25g a hop up nie mam regulowanego :/ czy to przez hu ? proszę was o szybką odp. pozdrawiam :) Quote
biker_boys Posted February 25, 2015 Author Report Posted February 25, 2015 Wie ktoś gdzie można upić komorę i gumkę hop up do tej beretty (chodzi mi o komorę z regulowanym hu ) Quote
SirHawk Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Upić możesz spirytusem, powinno zadziałać. Dostaniesz go w byle sklepie spożywczym. Quote
biker_boys Posted February 26, 2015 Author Report Posted February 26, 2015 hehe a na serio bo nwm czy to normale i gdzie można kupić częśći do tej beretty ? Quote
mareq Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Można kupić wersję full metal i przełożyć hopka. Można też rozebrać komorę i zobaczyć jak zmienić ustawienie hopka. Można też kupić dobre kulki, żeby powtarzalność strzałów była lepsza. Quote
biker_boys Posted February 26, 2015 Author Report Posted February 26, 2015 A nie da się kupić samego hopa ? rozebrałem go i nie da się nic ustawić :// Quote
Mendi Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 A nie da się kupić samego hopa ? rozebrałem go i nie da się nic ustawić :// Nie da się. Użyj NORMALNYCH kulek 0,25g lub 0,28g, G&G lub od biedy Rocketsów Platinum. Hopek w beretce jest ustawiony mniej więcej do tych wag. No chyba, że przy gumce było grzebane, napchano tam teflonu lub sznurków, albo po prostu spuchła od nadmiaru smaru - wtedy wszystko będzie szło w niebo. Gumki hu dostępne są u krakmanów na serwisie. Quote
Recommended Posts