Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Szukam małego plecaka na wkład hydracyjny oraz kilka drobiazgów (gaz, kulki, prowiant, ...). Planuję go przymocować do kamizelki JPC od Currahee, nie chcę aby za bardzo wystawał na górze i na dole kamizelki. Na tę chwilę na oku mam taki plecak: http://www.currahee....zestaw-pc-qr-ld (nie wiem tylko jak z jego wielkością), oraz wisport sparrow 20l lub 16l (przymocuję go na molle do kamizelki?)

Edited by Mrozoso
Posted

JPC nie mam, ale mam Sparrow'a. Nie da rady go zamocować systemem molle do kamizelki.

A wersję 20l czy 16l masz, bo 16l niby ma odpinane szelki i widać tam jakieś klamry (nie da rady tak zamotać aby przytwierdzić go do kamizelki?).

Posted

Mam wersję 20L, która ma odpinane szelki tylko w dolnej części. Rzeczywiście patrząc na zdjęcia w internecie widać, że wersja 16L ma odpinane szelki.

Hmm sam nie wiem, jak myślisz dam radę to na kamizelce zainstalować? Może wypowie się ktoś jeszcze?

Posted (edited)

Plecak CRH jest za duży na JPC (Red River w rozmiarze M). Wystaje z jednej lub drugiej strony. Z dedykowanymi szelkami jest gitara - bardzo dobrze się układa.

Mamy na stanie plecaki RR i jednak skłaniamy się ku CRH.

Edited by Wertur
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam, podczepię się pod prośbę o zdjęcia Sparrowa 16. I może jeszcze jakieś opinie? Jak się nosi podpięty? Czy te szelki są sensowne, czy tylko do odczepienia? Co w nim przenosicie?