Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A coś mógłbyś polecić do tej ceny? Sprawdzonego i żeby w razie czego części zamienne były łatwo dostępn. Fajnie by było z Blowbackiem i full metal, ale cudów nie oczekuje! :)

• 2 weeks later...
Posted

Pewnie to samo, co g1911b tylko z zewnątrz trochę inne.

Mam g1911b:

-niezbyt ładne, ale może można pomalować

-bez problemu zjada co2

-milusi blowback

-tani

-seryjne magi (i ogólnie magi wella) - kupa

-bebechy samej klamki - raczej solidne

• 8 months later...
Posted

Ktoś jeszcze miał tego colta w dłoni? Planuje go niedługo kupić i wtedy podzielę się swoją opinią. Z tego co widziałem na zdjęciach ten model może być prawie całkowicie zgodny ze standardem tokyo marui, ktoś coś wie na ten temat?

Posted (edited)

Patrząc na to, że bezpiecznik jest na śrubkę, plus PODOBNO nie pasują te magi do hi capy TM - wątpię, by to był system inny, niż autorski wella.

Swoją drogą niezła abominacja - magi do hi capy, a korpus to poszerzony korpus colta, a nie hi capy

Edited by -Otto-
Posted

A co to niby za abominacja? Para Ordnance takie pistolety klepie.

T9CiBCj.png

Ale ja gdzieś pisałem, że nie klepie? Abominacja w świecie AS - takie połączenia często kończą się wydziwiastym standardem, czego przykładem są choćby śrubki w tym modelu.

ps. a P14 są brzydkie :P

• 1 month later...
Posted

Odkopie temat znajomy kupil ale replika w stocku ma tak wykreconego hopka ze po 10m bb leci w gore pod katem 90 stopni, nie wiemy jak wyciagnac gumke, hop up w ogole nie reaguje na pokretlo regulacji ale mysle ze bysmy ogarneli trzeba nam tylko wydobyc lufe z komory, moze ktos cos doradzi