Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć

Właśnie zacząłem swoją przygodę w ASG, i zamierzam sobię kupić mundur ale jest mały problem jestem bardzo niski jak na mój wiek (155cm 15lat) i nigdzie nie mogę znaleść jakegoś w miarę taniego munduru dla mnie czy maski, rękawice, okulary itp. Dlatego zwracam się z pomocą do was i mam nadzieję że mi pomożecie.

Edited by kubero
Posted

W miarę tani mundur ? Czyli do jakiej kwoty ? Ja od siebie proponuję sklep Kama . Może jakość nie tyłka nie urywa ale możesz zamówić mundur na taki rozmiar jaki potrzebujesz. Możesz też szukać demobilu Niemieckiego jest tani a jego rozmiarów jest mnóstwo. Zresztą jest tyle sklepów z mundurami że naprawdę możesz dobrać coś pod siebie wystarczy poszukać ;)

Posted

Kubero najtańsze mundury to angielski DPM i i niemiecki Flecktarn. Są tanie i dobrze maskują.

Problem w tym że najlepiej taki wdzianek przymierzyć fizycznie do siebie. A potem po odczytaniu parametrów z metki można poszukać taniej w necie,

Ochrona oczu MUSI BYĆ ATESTOWANA wyklucza to wszelkie kopie znanych produktów. Warto też podskoczyć na jakąś strzelankę i poprosić uczestników o możliwość pomierzenia. Wtedy będzie wiadomo co ci się z buźką zgra.. To samo dotyczy maski. Wiele osób poleci ci maski typu stalker ( ja też).

Do tego bardzo przydatne będą nakolanniki i rękawice z pełnymi palcami. Natomiast czego dokładnie szukać znajdziesz w dziale http://forum.wmasg.pl/forum/380-ekwipunek-opisy-recenzje-pytania-i-dyskusje/