Sygnettoo Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Mam pytanie, posiadam replikę Walthera P99 na co2. Kupilem ja jeszcze duzo wczesniej zanim myslalem zeby zaczac przygodę z ASG, ale czy jest szansa żebym go używał jako boczniaka? Czy jego moc będzie zbyt duża albo są jakieś inne zastrzeżenia? ~S. Quote
Huba_lbn Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Znajomy w tej replice miał 420 fps, więc za dużo CQB. Nie wiem czy są wersję o mniejszej mocy lub czy da się w łatwy sposób zmniejszyć moc. Quote
Sygnettoo Posted February 5, 2015 Author Report Posted February 5, 2015 Może ktos jeszcze ma jakieś info na ten temat ? ;) Quote
Kopcik Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Są różne... Widziałem takie w sklepach co miały 340 czyli niby okej ale trzeba pamiętać że to CO2 i prędkość wylotowa zależy także od tego czy jest wyłożona nowa kapsuła i od temperatury. Quote
Recommended Posts