Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witajcie, mam problem przy wyborze repliki. Na OLX znalazłem AK74 pd Cymy za 600zł. Jednak boje się o to jak chodzi ta "maszyna" i czy się nie rozpadnie po kilku strzałach. Mogę też wybrać M16A od JG. Jest na przecenie z 760 na 590 na taiwangun.pl. Co sądzicie ?

Opis AK:

Wykonanie: ABS + Metal

Gearbox: Wzmacniany, stalowy

Sprężyna: Guarder SP140

Bore up: Guarder

Uszczelka tłoka: Wymieniona w celu uzyskania maksymalnego „efektu strzykawki”

Gumka hop up: czarna guarder

Lufa: Precyzyjna guarder 509 mm (dłuższa od oryginału)

Uchwyt standardowy wymieniony na uchwyt z szynami ris

Bateria 9.6 V 3000mAh. Starcza na bardzo długo. Nigdy nie musiałem wymieniać baterii podczas gry. Starcza na cały dzień zabawy

Pokrowiec na kolbę, na baterię.

Przewody niskooporowe

Wtyki tamia wymienione na T connector.

Komora i lufa uszczelnione teflonem i sylikonem

2x magazynek Hi cup o pojemności około 500 kulek

Pasek taktyczny DYNAMICS

Ładowarka mikroprocesorowa KALASHNIKOV + adaptery

Nie jestem pewien ile FPS ma teraz replika bo nigdy nie używałem chronografu. W stocku replika miała ponad 420 fps. Po ulepszeniach jest dużo mocniejsza i ma dużo większy zasięg. Podczas gry nawet snajperzy czasami mieli ze mną ciężko ;p . Ze względu na dużą moc i rofl, replika używana tylko w semi, czasami stockowy magazynek nie nadążał z podawaniem kulek w auto.

Link do M16:

http://www.taiwangun.com/m-16a-jg

Posted

Tylko , że na OLX kupujesz na własna odpowiedzialność. Jeśli możesz obejrzeć replikę to dobrze. Na allegro w razie oszustwa łatwiej odzyskać kasę niż na olx, które w tym nie pomaga.

Posted

A poświęciłeś chociaż chwile na przeczytanie poradników i tematów w których poruszany był zakup repliki do XYZ (tu wstaw swój budżet) czy może masz w dupie nasz czas?

Posted (edited)

Od kilku dni nic innego nie robie :) (600)

Nie wszystko mi pasuje co ludzie wybierają. Zrobiłem sobie selekcję i mam kilka typów.

Edited by KauczuK
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...