Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć

Mam zapytanko o jakiś dobry zamiennik do HK 416 BoyI

Owa replika posiada magazynki HI-CAP tego typu

67e06fad6adc8b80342d0afc0bc51662e3377ac5.jpg

Wszystko działa elegancko jednak problem stanowi ten piękny malutki kluczy. Zdążyłem już kilka zgubić na akcjach a w serwisie dostałem info że jeden taki kosztuje 10 zł.

Stąd też moje pytanie odnośnie jakiegoś zamiennika, który dobrze by sie sprawdził a samo nakręcanie znajdowałoby się od spodu tak jak w przypadku magazynków do G36.

Przy poszperaniu troszkę doszukałem się tego: http://www.taniemili...ml#.VMAd6EeG_jU i tego http://www.taiwangun...?campaign-id=14

Według opisu ma spasować, ale jeśli ktoś mógłby dokładniej doradzić będe wdzięczny

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Edited by DexN3
Posted

Zdejmij stopkę śrubsztakime i masz kółko zwykłe hajkapowe od spodu ;). A kluczyk dobierzesz bez kłopotu w sklepie z narzędziami albo markecie budowlanym (tak, taki łamany też), za złotówkę-dwa złote.

Swoją drogą matko, biznes że siemasz-kupić tysiąc kluczyków na alibabie za kilka dolców i sprzedawać aesgejom za dyszkę/sztuka :D.

Posted

Swoją drogą matko, biznes że siemasz-kupić tysiąc kluczyków na alibabie za kilka dolców i sprzedawać aesgejom za dyszkę/sztuka :icon_biggrin:.

no powiem ci że bongo :D wybieram sie do Castoramy może coś znajdę ale na razie wszystkie imbusy jakie próbowałem dopasować nie spasowały, no ale co sie dziwić, imbus sześcian a ten kluczyk kwadrat ;P