Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Meeh... Mnie to już znudziło, można powiedzieć, że się przyzwyczaiłem. O ile gazy bojowe to grubsza sprawa, to to kolejny mega lokalny incydencik gdzieś na jakimś wypizdowie.

Oczywiście zaraz zlecą się zaślinieni asgeje i się zacznie... A że wprowadzą zakazy, a że będzie źle i oh i ah, będzie strach!

Prawda jest taka, że nikt nie powiązuje tego z airsoftem, tylko lokalnym bazarem, bo tak postrzega replikę typowy Posterunkowy Bogdan i cała reszta wioski.

Taki news-sensacja, równie lokalnego redaktorzyny dla urozmaicenia wieczoru mieszkańców z okolicy, ot to. Jeśli ktoś "wyżej" miałby się za to brać, to musi wiedzieć o czym mowa, do tego musi być to naprawdę seria gruubych spraw, żeby urzędasy zechciały tworzyć papierologię.

Posted

Ja tam nie widzę ani słowa, że to ASG, poza tym gość z tego co piszą już takie skoki robił.

Po prostu portal szukał sobie jakiejś sensacji, o której jutro wszyscy zapomną.

Myślę, że powinniście pomyśleć, czy warto o czymś takim w ogóle pisać i robić większy szum, niż to warte.

Do tego jak emcet pisał powinniśmy się wszyscy przyzwyczaić.

I tak lepiej wejść repliką, niż z nożem.