thekuchczyk Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Witam Mam do wydania ok 1000zł chciałbym kupić replikę i ją odrazy ztuningować lecz jestem w tym zielony co bym musiał wymienić itp. Chciałbym prosić abyście napisali mi jaką replikę najlepiej kupić jako podstawę i co by musiało być w niej wymienione żeby można to było nazwać snajperką i jaka bd tego cena. Prosiłbym również o podanie sklepu w jakim bym mógł kupić snajperke i odrazu napisać im aby ją zmodernizowali tak jak to bd konieczne.
BlackShaman Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Już było zadawane takie pytanie. Poszukaj w odpowiednich działach na forum. Wszystko jest tam opisane co w jakiej replice wymienić i czego możesz się po niej spodziewać. Nie zdziw się lecz temat zapewne zostanie zamknięty.
polskiniko Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 http://forum.wmasg.pl/topic/86254-zielony-snajper/ Polecam lekturę powyższego wątku, jeśli myślisz o kupnie repliki karabinu snajperskiego. Poza tym - tak jak pisał BlackShaman - było już mnóstwo tego typu pytań, wystarczy poszukać chwilę, a będziesz miał dużo wskazówek co do poruszanego przez ciebie problemu.
Recommended Posts