Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dostałem Colta jakieś 4 dni temu i już po pierwszym nabiciu i oddaniu 6-8 strzałów wywalił mi cały gas. Pisałem do KJW to kazali mi przesmarować uszczelkę i zawór ale to pogorszyło wszystko bo syfonuje już po 3 strzałach. Czytałem inne tematy ale w żadnym nie ma mowy o NOWYM 1911. Czy to wada fabryczna? Dam rade naprawić to sam czy mam oddać go na gwarancję?

Posted

Miałem ten sam problem ze swoim Coltem i d..a odsyłaj!!!!! Ten problem może mieć wiele przyczyn ja swój kupiłem parę lat temu w Military w Sopocie (osobiście stanowczo nie polecam sklepu a szczególnie serwisu) ściemniali kombinowali i próbowali mi wcisnąć brak odpowiedniego serwisowania (repliki która miałem tydzień i to zimą). Problemów może być kilka u mnie pomogło wymiana głowicy tłoka jakiś czas było ok. potem dokupiłem kila magów i było ok. a potem szit. obecnie sypnął mi się całkowicie i przeznaczyłem go na części. Teraz mam używanego Tercela w systemie TM i sobie chwalę. A i podstawa te klamki lubią silny gaz testowałem kilka najlepiej działa na Abbey Predator Ultra drogi, ciężko do dostania ale warto.

Posted

Dlatego zapytałem dokładnie o gwarancję. Domyślam się, że użyłeś wcześniej skrótu myślowego, ale ponieważ w wielu dyskusjach przewija się kilka różnych terminów (gwarancja, rękojmia, niezgodność towaru z umową itp. itd.) warto jest stosować je poprawnie.

Prośba do autora: daj znać, gdy sprawa się wyjaśni (z wyszczególnieniem, gdzie kupowałeś replikę i co jej dolegało). Z góry dzięki.