Viader Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Witam, ostatnio zacząłem poszukiwania broni bocznej i wpadłem na coś takiego: http://blacksword.pl/product-pol-4897-Replika-pistoletu-9603-LAURA.html Niestety nie udało mi się znaleźć jakichś szczegółów na temat tej repliki, czy ktoś z kolegów posiada ten model? Z góry dzięki za opinie. Quote
Bart_Forrester Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Ktoś u mnie w ekipie miał kiedyś i narzekał na ciężar niewspółmiernie niski od gabarytów. Pamiętam, że wykonanie było dosyć średnie z zewnątrz. Quote
Pietracha Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Przecież to USP/P8 wzbogacone o kompensator. Czyli średniej klasy klamka, słynąca z pękającego spustu. Quote
Guest Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 (edited) Jak już od KJW to Glocki 23 mają nawet niezłe. Oczywiście z opcją metal zamek. Te Glocki od KJW są dość proste w konstrukcji przez co są mało awaryjne. KJW nie kombinuje za bardzo przy swoich dziełach. Edited January 18, 2015 by Guest Quote
-Otto- Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 KJW nie kombinuje za bardzo przy swoich dziełach. Mhm. Rozłóż sobie kiedyś zespół kurka w USP. Quote
Recommended Posts