-SzaszyK- Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Widzę, że sporo osób ma w dupie moje pytania w szczególności ''samael...''. Wiem że istnieją wątki na temat tego colta ale nadal nie znam odpowiedzi... Więc może byś pomógł a nie zamykał moje pytania! Jak już wiemy Colt od TM jest plastikowy... wielka wada dla rekonstruktora, czyli między innymi mnie. Pytanie brzmi czy jest Metalowy korpus i zamek z oznaczeniami Springfield aby wymienic ten plasticz na coś wytrzymalszego i dającego uroku :P Jeśli tak to proszę o jakieś linki gdzie będę mógł to kupic bo nie mogę znaleźc :( A propo jeszcze tego colta on jak w wielu wypowiedziach ma świetne bebechy ... ale wątpie że wszystko czy warto wymieniac np. lufę na precke, sprężyne zamka, itp. ? Proszę o pomoc, szukam odpowiedzi 3 tyg. i nie znalazłem -_- Quote
splinter Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 3 minuty z google i 15 minut z forum. Pozdrawiam. Quote
kusiol Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Zajrzyj do asgshop.pl w dziale airsoft/pistolety/szkielety znajdziesz coś dla siebie. Srebrny zestaw mają nawet dostępny… Nie chciałbym Cie obrażać, ale ile ty masz lat, że masz problem z taka błahostką? Sklepów z replikami i częściami do nich jest kilka, nie wiem w czym problem by je przejrzeć. jak nie ma czegoś w Polsce trzeba ściągnąć z HK. Polecam sklepy takie jak ehobbyasia, wgcshop, czy global airsoft. A listę sklepów zagranicznych też znajdziesz na wumasgu. Pozdrawiam. Możesz jeszcze wymienić lufę zewnętrzną. A co do części wewnętrznych, jeżeli ma Ci to służyć do biegania po lesie, nie ma większego sensu by wymieniać coś więcej. Quote
-SzaszyK- Posted November 10, 2014 Author Report Posted November 10, 2014 Czemu na ashshop.pl ciągle jest brak tego szkieletu ? Nie produkują już czy co. Bardzo mi na nim zależy a już od 2 miesięcy jest niedostępny jak i sama replika :/ Quote
-Otto- Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Bo w Polsce szczytem marzeń jest badziewiaste WE i w ogóle jeżeli masz klamkę za więcej niż 500zł to jest z Tobą coś nie tak, bo za tyle to można kupić aega, d'oh! :P Ściągnij z zagranicy, będzie szybciej i taniej. PS spojrzałem i na specu masz dostępną konwersję. Quote
Recommended Posts