pan kozaq Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Witam Mam problem z glockiem 34 KWA, mianowicie taki że replika zachowuje się, jakby nie miała sprężyn- zamek z trudem się odciąga i nie chce powrócić (trzeba go dopchać), loading muzzle (chyba ten cylinder który podaje kulki) po naciągnięciu sam nie wraca. Problemy zaczęły się, kiedy podczas strzelania pod kątem wyleciał mi zamek z repliki. Zrobiłem to co tu ( http://forum.wmasg.pl/topic/126736-napraw-sam-swojego-glocka-17-kwaksc/) zrobił tytanowy88, ale to nie pomogło. Co da się zrobić? Quote
blackest Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Loading muzzle -> sprawdź stan dwóch małych sprężynek które tam są. Nie mogą być powyginane, poskręcane, itp, itd. Nie wracający zamek... ma on jeździć po prowadnicach bez oporów. Obstawiał bym brud/syf, ale równie dobrze rowki na zamku mogły się wyrobić. Zamek jest plastykowy ? Daj zdjęcia (wysokiej rozdzielczości i ostre (nie robione komórką)). Quote
Recommended Posts