kokopopo Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę z ASG i zastanawiam się nad kupnem http://dpk-lombard.pl/rewolwer-dan-wesson-25/ , sądzicie , że warto go kupić? Nie zależy mi na nowym modelu a w tym sklepie już się zaopatrywałem i wiem , że wszystko jest sprawne Quote
arend Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Nie, Broń krótka nie jest polecana na początek zabawy. Wymaga ona doświadczenie i ostrzelania (szczególnie rewolwery DanWesson z ich mocą). Strzelanie z broni krótkiej jest trudne, tylko na filmach to tak ładnie wygląda. Strzelając w ruchu do ruchomego celu wielkości człowieka trafisz może jedną kulką. Do tego Ten rewolwer ma zasięgu skutecznego może z 15m , Do tego zbyt dużą moc aby z tej odległości strzelać do innych graczy (limity mocy w cqb). Za cenę którą ten lombard żąda można kupić używanego elektryka, a niewiele dodając nówkę. Quote
zajcu97 Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Jeżeli to ma być główna replika to radził bym się rozejrzeć za elektrykiem. Taka klamka może i ładna ale w boju niespecjalnie przydatna. Quote
Recommended Posts