Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Szukałem informacji na temat tego noża na forum i nic nie znalazłem. Zastanawiam sie nad jego zakupem bo jest tani ( 50 zł ). Spotkaliscie sie z tym nożem ?? Interesuje mnie bo potrzebuje szybko jakiegoś kozika ( nie musze mieć noża na " dopóki śmierc nas nie rozłączy'' :wink: ) a mam właśnie 50 zł przeznaczonych na ten cel.

Chodzi mi o ten ze specshopu.

PS

Jeśli było to nie bijcie za mocno. 8)

Posted

Tia. Nazwa airborn zapewne wywodzi się z tego, iż kulawa Rumunka wydaliła go w biegu.

Kupiłem sobie kiedyś taki by nauczyć się ostrzyć noże, dobierać kąt itp bo na innych byłoby mi szkoda. Ogólnie wbiłem go w stół i zdeformowałem czubek.

Było wiele radości.

Jaka cena taka jakość.

Z tamtego sklepu za 50 zł polecam http://www.specshop.pl/index.php?cPath=25_...d8c6f8f4b4d214e Przynajmniej coś ty utniesz.

Ps. Jeśli link się nie otworzył to zerknij do działu maczety i firma Cold Steel.

Posted

Chodzi mi o nóż którym głównie mógłbym sie odciąć od linek lub jakiegoś leśnego gówna. Często mi sie to zdarza, że sie w lesie zaplącze w jakieś 'coś' i ten nóż byłby mi pomocny ( nie chce nim rąbać drewna, czy narażać na jakieś większ urazy :wink: ), a nie mam kasy na coś droższego. Używany byłby raczej żadko. Jak myślicie wytrzyma do końca roku?? Ewentualnie co polecicie w tej kategorii cenowej 8) .

PS

wiesz Dzikki jak ide pobiegać to nie chce ciągnąć ze sobą maczety 8) .

Posted

Muelę??

Może jakiś link??

Dzięki za pomoc.

EDIT:

Wcześniej moje wymagania spełniała finka harcerska za 20 zeta ale ją niestety zgubiłem. :cry: