Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Będą dobre, wszystkie okulary mające atest wytrzymają postrzał z dużej mocy chociażby takie z budowlanego. Jeśli masz wątpliwości do jakości swoich okularów zawsze poproś kogoś kto ma większą moc żeby w nie strzelił.

Posted

Bolle, Uvex, ESS. Bolle Defender można było kupić nówki za jakieś 60zł - dobre balistyczne gogle tylko mocno parują i są dość szerokie przez co wygląda się troche komicznie jeśli nie nosi się hełmu/kapelusza.

Posted

Olej kominiarkę. Tanie kominiarki powodują, że się grzejesz, pocisz i zaparowujesz ochronę oczu. Po paru minutach ściągniesz ją i wsadzisz w kieszeń. Lepiej arafatkę czy jakiś szal zawiazać na dole twarzy (lub kupić maskę) albo nawet biegać z odsłoniętymi zębami - jest to ryzykowne, ale nie jest tak, że na bank stracisz zęby.

Posted

Lub szeroko reklamowane "profesjonalne repliki" które rozsypią się po dwu dniach.

Natomiast za niewiele więcej niż 150 pln możesz już myśleć o jakimś AEPie. Cymie 030 na przykład.

Posted

Do AGM 003 nie ma sensu kupywać innych kulek, nie jestes w stanie wykorzystac potencjału droższych.

A jesteś tego pewien? Nawet w taniej pompce szkoda lufy na pakowanie tam badziewnych kulek.

Posted (edited)

Tak. Wystrzeliłem w mojej 2k P&J bez zacięć. Od kuzyna miałem Guardery (500szt.), różnica w celności niewielka.

Badziewna replika, badziewne kulki.

No ale replika replice nierówna.

Edited by zdzichu555
Posted

Akurat tempo zużywania kulek AGMem jest bardzo niskie, to nie Cyma z hi-capem która opróżnia worek na 3 przeładowania... Więc oszczędność znowu nie ma aż tak dużego znaczenia.