Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, zamierzam zacząć się bawić w ASG, upatrzyłem sobie repliki z rodziny M4, jednak nie wiem jaki model, jakiej firmy wybrać, budżet na replikę to ok. 1000zł. Okulary to uvexy, mundur itp. to dopiero skompletuję.

Posted

Najlepsze repliki w tym przedziale produkują: KWA, G&G, G&P, EA, King Arms. Wszystkie bebechy stoją generalnie na podobnym poziomie z tym że w KWA dostajesz niezniszczalny szkielet ale ciężko ostatnio z dostępnością tych replik.

Posted (edited)

Jako ktoś, kto też świeżo co zaczął bawić się w ASG powiem tyle: samodzielność. Zacząłbym od przeczytania poradników: http://forum.wmasg.p...poczatkujacych/

następnie przeszedł do konkretnej odpowiedzi na temat: którą eMkę wybrać temat przyklejony na samej górze tego działu - nie da się ominąć:

http://forum.wmasg.p...bor-ostateczny/

Cheers

Maciek

PS. Tak zrobiłem ja i dzięki temu uzyskałem odpowiedzi na właściwie wszystkie moje pytania jakie miałem by rozpocząć zabawę.

Edited by boberczus
Posted

Patrząc na poziom jaki reprezentują bebechy KWA opłaca się nawet kupić replike a potem zmienić front na risy i kupić kolbe mieszczącą baterie. Ale poszukaj bo może są orisowane dostępne w Polsce.

Posted

Kolba nie musi mieścić baterii, ale żeby kable były w prowadnicy. Sorki nie sprecyzowałem. Pozatym nie chciałbym wydawać 150+- zł na risy, wolałbym wydać 50 więcej i kupić kolimator.

Posted

Przełożenie kabli na tył to prosta sprawa, jeśli chcesz mieć po zakupie replike w stocku i na gwarancji to poproś o to sklep alby przepuścili okablowanie na tył. Wykonają to za małą opłatą albo może i za darmo tego już nie wiem, ale zachowasz gwarancje.

Posted

Risy zawsze możesz dokupić w chwili przypływu gotówki, w tej dziedzinie nawet chińskie nie wiele się różnią od markowych więc fortuny nie wydasz tym bardziej jakbyś trafił na używki.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...