majkiszon98 Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Witam, niedawno zacząłem swoją przygode z airsoft i na początek kupilem G36C od Boyi z EBB. Problemem jest to, że blowback nie dziala i nie wiem czy to moja wina czy wadliwy egzemplarz. Czy macie jakieś pomysly, zeby to naprawic? Pytajcie o szczegoly. Chciałbym to w miare mozliwosci zrobic sam. :icon_razz2: Quote
chomik_pl Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Obejrzyj co i jak poskładać. Sprawdź czy masz tak samo. Ale moja rada jest taka ze jak to jest nowa replika i nie masz o tym pojęcia ślij na serwis - odeślij do sklepu. Quote
majkiszon98 Posted September 26, 2014 Author Report Posted September 26, 2014 Dzieki! Nigdzie nie moglem znalezc takiego fimiku. Problem rozwiazany, BB z powrotem dziala ;-) Quote
SprawdzMnie Posted November 30, 2016 Report Posted November 30, 2016 Dzieki! Nigdzie nie moglem znalezc takiego fimiku. Problem rozwiazany, BB z powrotem dziala ;-) A co się stało ze zaczął znowu działać? U mnie podobna sytuacja... Działał i nagle przestał... Jakieś pomysły? Quote
EndeBeats Posted November 30, 2016 Report Posted November 30, 2016 Pewnie poprzedni właściciel tak włożył gearboxa do korpusu, że zaczep nie zahaczał o suwadło. Quote
Recommended Posts