BoberM93 Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Witam szukam jakiegoś karabinu sprężynowego do strzelania do tarczy (tak wiem że lepsza wiatrówka itp ale karabin w okresie wakacji będzie służył także na strzelankach ASG) Budżet jaki dała mi szefowa na to to około 1500zł. Najważniejsze jest to aby w tej kwocie kupić: - Replikę - Lunetę - Dwójnóg - 2 dodatkowe magi Najważniejsze jest by replika była wytrzymała tzn zespół spustu itp nie walnął przy około 500-520 fpsach nie więcej. Najbardziej zainteresowało mnie m24 ( Wgląd, 4 taktowy zamek, łatwy naciąg, klimat) Replika będzie używana przeważnie do strzelania do tarczy przez młodzież na zielonych szkołach więc nie musi być mocna. W okresie wakacji będzie używana na obozach ASG. Macie jakieś propozycje? Quote
BoberM93 Posted September 17, 2014 Author Report Posted September 17, 2014 A jak z zespołem spustu?? Trzeba będzie go wymieniać?? Czy np m24 SW/CM itp przy stockowych sprężynach będzie wymagał wymiany zespołu spustu?? Quote
Christophy Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 A czytałeś coś o tym? Poszukaj w temacie o tej replice. Quote
Recommended Posts