alfredo45 Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Witam Was serdecznie :) Moja ekipa w prawdzie się rozpadła ale ja nie chcę zaprzestać udzielania pomocy dla dziewczynki chorej na Mukowiscydozę. Mam taki pomysł by ta formacja też pomogła w ramach swojej działalności, dzięki temu możemy zrobić dobry uczynek . Ja na pewno dalej w miarę możliwości będę działał z tą sprawą na ile to tylko będzie możliwe. Czekam na wasze opinie ina odpowiedź na pytanie : "CZY POMOŻECIE ??? " Quote
Sab93 Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Może napisz coś więcej na ten temat. Jakiego typu pomocy się spodziewasz, i jaką rolę w tej pomocy miała by formacja? Jestem przekonany że poznawszy szczegóły łatwiej nam będzie zaproponować jakaś pomoc. ;-) Quote
alfredo45 Posted September 18, 2014 Author Report Posted September 18, 2014 https://www.facebook.com/pomocdlabasi.netstrefa.eu?fref=ts Tutaj link do strony tej dziewczynki, i moja propozycja teraz jest taka robić paczki na święta czyli jakieś słodycze kartki z naszymi zdjęciami i dajmy nato widocznym na jakimś płutnie napis typu(dla Basi) lub coś w tym stylu od czasu do czasu jakieś specjalne zdjęcie dla niej lub coś chodzi głównie o wsparcie duchowe by też wesprzeć tę rodzinę a z wydatków nie chodzi mi o nic innego niż po dajmy nato jakiejś najtańszej przytulance albo złożyć się na dużego misia uszyć misiowi coś z resztek wz. 93 jakąś koszulę albo coś i tyle wydaje mi się że tyle formacja mogła by się wciągnąć a mamy już troszkę członków jak potrzyłem więc... Co o tym myślicie i czy jesteście za ? Quote
Recommended Posts