chlitto Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 (edited) Ragged Wear | Profesjonalne Wyposażenie i Oporządzenie Taktyczne - http://tacticals.pl/ Przeglądając Allegro w poszukiwaniu sprzętu firmy Condor trafiłem na ten "sklep" który oferował wszystko w najniższych stawkach. Postanowiłem zagadać na maila czy mają może rzeczy które chce (bo na aukcjach ich już nie było) i okazało się że na stanie chyba nic nigdy nie mają, ale w 4dni są w stanie załatwić wszystko od polskiego dystrybutora. Wszystko mailowo załatwiłem i w kilka dni otrzymałem paczke. Niestety nie posiadają żadnego oficjalnego cennika, trzeba podać co się chce i odpowiedzą mailowo z ceną, za to niższą niż u konkurencji :icon_smile: @lisek90 jak już mówiłem wiciokowi o ile rzeczywiście to może wyglądać na reklame to tak nie jest, zobacz moje posty - kompletuje sprzęt i każdy z nich jest opinią o innym sklepie, a raczej 4 konkurencyjnych sklepów nie promuje :icon_smile: Po prostu oni sprzedają za mniej niż sugerowana cena detaliczna, paczke się dostaje, na co tu narzekać... Póki co kupiłem u nich: Ochraniacze Kolan ALTA Flex - 99zł Condor MA8: Utility Pouch - 62zł Condor Quick Release Plate Carrier - 376zł Suma: 537zł Nigdzie tego taniej nie mogłem znaleźć, dla porównania w SpecShop gdzie sprzedają po sugerowanych cenach Ochraniacze Kolan ALTA Flex - 110zł Condor MA8: Utility Pouch - 65,01zł Condor Quick Release Plate Carrier - 399zł Suma: 574.01 i za te 4dychy różnicy mogę sobie już kolejne oporządzenie do kamizelki kupić :icon_razz: Jakby ktoś miał gdzieś taniej to chętnie się tam przeniosę z zakupami i dam nową opinię :icon_wink: Edited October 18, 2014 by szmerglu Quote
Vender Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Kupiłem na koniec września wkład Source WLPS 3L z allezło (taniej o kilka dyszek, zawsze na pifko zostanie :D) Poczekałem z tydzień, przyszedł do mnie uszkodzony (materiał był rozwarstwiony u dołu wkładu), wysłałem email, szybka reakcja w postaci telefonu. Opisałem całą sytuację, odesłałem, ponownie poczekałem tydzień i dostałem nowy. Ogólnie jestem Zadowolony i Polecam. Quote
Recommended Posts