Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Ragged Wear | Profesjonalne Wyposażenie i Oporządzenie Taktyczne - http://tacticals.pl/

Przeglądając Allegro w poszukiwaniu sprzętu firmy Condor trafiłem na ten "sklep" który oferował wszystko w najniższych stawkach. Postanowiłem zagadać na maila czy mają może rzeczy które chce (bo na aukcjach ich już nie było) i okazało się że na stanie chyba nic nigdy nie mają, ale w 4dni są w stanie załatwić wszystko od polskiego dystrybutora. Wszystko mailowo załatwiłem i w kilka dni otrzymałem paczke.

Niestety nie posiadają żadnego oficjalnego cennika, trzeba podać co się chce i odpowiedzą mailowo z ceną, za to niższą niż u konkurencji :icon_smile:

@lisek90 jak już mówiłem wiciokowi o ile rzeczywiście to może wyglądać na reklame to tak nie jest, zobacz moje posty - kompletuje sprzęt i każdy z nich jest opinią o innym sklepie, a raczej 4 konkurencyjnych sklepów nie promuje :icon_smile:

Po prostu oni sprzedają za mniej niż sugerowana cena detaliczna, paczke się dostaje, na co tu narzekać...

Póki co kupiłem u nich:

Ochraniacze Kolan ALTA Flex - 99zł

Condor MA8: Utility Pouch - 62zł

Condor Quick Release Plate Carrier - 376zł

Suma: 537zł

Nigdzie tego taniej nie mogłem znaleźć, dla porównania w SpecShop gdzie sprzedają po sugerowanych cenach

Ochraniacze Kolan ALTA Flex - 110zł

Condor MA8: Utility Pouch - 65,01zł

Condor Quick Release Plate Carrier - 399zł

Suma: 574.01

i za te 4dychy różnicy mogę sobie już kolejne oporządzenie do kamizelki kupić :icon_razz: Jakby ktoś miał gdzieś taniej to chętnie się tam przeniosę z zakupami i dam nową opinię :icon_wink:

Edited by szmerglu
  • 1 month later...
Posted

Kupiłem na koniec września wkład Source WLPS 3L z allezło (taniej o kilka dyszek, zawsze na pifko zostanie :D)

Poczekałem z tydzień, przyszedł do mnie uszkodzony (materiał był rozwarstwiony u dołu wkładu), wysłałem email, szybka reakcja w postaci telefonu. Opisałem całą sytuację, odesłałem, ponownie poczekałem tydzień i dostałem nowy.

Ogólnie jestem Zadowolony i Polecam.