Ajwen Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Witam Jeśli ten temat był już poruszany,to serdecznie przepraszam... przeglądałem forum,ale mogło mi umknąć. Potrzebuję drogą zakupu nabyć ujęty w temacie zawór.. w czym problem... ? zakupiłem już dwa,które niby miały pasować,ale pomimo podobnego wyglądu żaden nie chciał się wkręcić w zaczarowany gwint magazynka. Nie chcę robić sobie składu różnych zaworów i szukam tego jedynego.. wymarzonego :icon_lol: W przypływie rozpaczy nabyłem nawet nowy magazynek, lecz pomimo zapewnień sprzedawcy magazynek nie trzymał się w replice i wylatał jak zamek w Pawlakowej giwerze. Czy któryś z kolegów dysponuje magiczną wiedzą i podpowie jakiej firmy zawór będzie pasował ? Quote
Ajwen Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 9ball? no super.. tylko.. wszyscy sprzedający a było ich aż dwóch zaklinali się,ze będzie pasował... zaraz wymontuję mój zawór i sprawdzę wymiary .. może mam jakiś prehistoryczny ? Quote
Recommended Posts