Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Znając konflikty okołorosyjskie to śmiem zaryzykować że w każdym od daty produkcji bo któryś wojak na pewno ją kupił, dostał, zszabrował... :teethh:

Najlepiej zacząć od przeglądania zdjęć i googlania samemu, ale rosjanie robią taki miszmasz szpejowy że widuje się najróżniejsze konfiguracje.

Po konflikcie ukraińskim wszystko jest koszer : szpej z taiwangun ,lowa zephyr gtx, spodnie ufopro,TCI liberatory, kolby 360 stopni i zewnętrzne lufy wenętrzne.

Posted

Ok a kolejne pytanie jeżeli bym kupił taki oto maskałat http://www.frontowiec.com/index.php?p2580,maskalat-kzm-dab-partizan-wspolczesny-44-46-164-170 i połączył go z taką oto kamizelką http://www.frontowiec.com/index.php?p3028,kamizelka-armijna-tarzan-m22-cyfrowa-flora byłaby to jakaś wielka herezja ? Jeżeli tak jaką mi polecacie kamizelkę pod ten maskałat żeby to w miarę logicznie wyglądało i żebym rusofila o zawał nie przyprawił ;D

Posted

KZM tak de facto jest ciuchem jednorazowego użytku, dlatego cudownej wytrzymałości się nie należy spodziewać...

Trochę droższe mundury w kroju MABUTA są znacznie bardziej solidne i ergonomiczne. Bez sensu wydawać teraz ponad stówę, żeby po miesiącu-dwóch szukać kolejnego ciucha ;)

• 2 weeks later...
Posted

Kamizelka Kameleon - nigdy nie widziałem tego w użyciu, a jak widziałem to przeoczyłem i musiało być w użyciu naprawdę rzadko ;)

Ale w każdym bądź razie to fajna kamizelka, choć chest-rig dla snajpera to nie najlepsza opcja (niewygodne czołganie).