Simur Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 http://gunfire.pl/product-pol-1152204234-Wzmocniony-zestaw-tloka-v-3.html Ktoś jest w stanie powiedzieć czy to coś warte, czy od razu lepiej inwestować w guardera/systeme? Miało by to pracować na gietce (430 fps). Quote
Simur Posted September 7, 2014 Author Report Posted September 7, 2014 A jak się sprawa ma z niezawodnością, chodzi mi głównie czy się ta guma nie odklei i czy kołnierz nie pęka jak to w innych tego typu modelach (tańszych). No i czy faktycznie ta cicha głowica robi różnicę w porównaniu ze standardową? Quote
Simur Posted September 8, 2014 Author Report Posted September 8, 2014 A jak się sprawa ma z niezawodnością, chodzi mi głównie czy się ta guma nie odklei i czy kołnierz nie pęka jak to w innych tego typu modelach (tańszych). No i czy faktycznie ta cicha głowica robi różnicę w porównaniu ze standardową? Brak Edycji W sumie już sobie sam znalazłem odp. to samo siedzi w kałaszkach od e&l więc sobie poczytałem :icon_razz2: Quote
Recommended Posts