bd_dziku Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 (edited) Witam mam problem z moja mp5 cm041j i low cap magami rowniez firmy cyma. Zazwyczaj po wlozeniu magazynka pluje ona kulkami na pare metrow, wyciagniecie magazynka strata 4 kulek i wlozenie ponowne zazwyczaj rozwiazuje problem i do konca magazynka strzela juz jak nalezy, czasami wystrzeli caly bez problemu. Ma ktos pomysl czemu tak sie dzieje? 5 magazynkow cymy i z kazdym jest tak samo. Edited September 2, 2014 by GonzoAsg Quote
-Otto- Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Hmmm, nie wiem czym jest to spowodowane, ale też to zauważyłem pewnego razu. Myślałem że mi szkielet strzelił :P Także lowy od Cymy. Quote
bd_dziku Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 Poczatkowo podejrzewalem kulki ale po zmianie na g&g takie same objawy, a strata 4-10 kulek na low cap magu jest istotna nie mowiac o sytuacji kiedy zmieniasz magazynek i pierw musisz przestrzelic gdzies aby byc pewnym ;( Zabiera to cala przyjemnosc z uzytkowania;/ Quote
Recommended Posts