Demo666 Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 G36 JG bez płytki selektora, tylko auto. GB w ręce strzela wzorowo. Po włożeniu w grip nadal. Ale jak wsadzę w górne body przerywa, spust martwy. Aby znów strzelił muszę trzymając body za górny ris naciskać gripem w lewo (dolną część) lub naciskać body górne mniej więcej w okolicach styków. Walczę z tematem tydzień. Przelutowałem styki, posprawdzałem kabelki izolując ewentualne przedarcia. Nie mam już bladego pojęcia co może być nie tak. Proszę o wszelkie rady, punkty zaczepienia, co sprawdzić. Generalnie na samym gb naciskając tu i tam nie udało mi się stworzyć sytuacji by był martwy tak jak w body. No a w body zwyczajnie nie widzę co jest grane :( Quote
Rogaś Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Blaszki za luźne. Wkładajać GB do korpusu kabelki się wyginają, naciągają etc i stąd te przerwy. Ustabilizuj koszyk z blaszkami i/lub dognij lekko blaszki do siebie. Quote
Demo666 Posted August 29, 2014 Author Report Posted August 29, 2014 Blaszki za luźne. Wkładajać GB do korpusu kabelki się wyginają, naciągają etc i stąd te przerwy. Ustabilizuj koszyk z blaszkami i/lub dognij lekko blaszki do siebie. Jeśli mówisz o blaszkach silnika, cóż- Bingo! Wpadłem na to kilka min. temu (zanim jeszcze sprawdziłem forum). Tak czy tak, magia wm'a działa :) Do zamknięcia. Quote
Recommended Posts