HokeyPL Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 No to lecimy z tematem. Legendy głoszą że są one ochronne, ale czy chronią jedynie przed wiatrem? Nigdzie nie mogę dopatrzeć się klasy ich wytrzymałości, a ciężko mi jakoś im zaufać. Może miał ktoś z nimi styczność? Oto one: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5973 Quote
OFF Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Produkty firmy Mil-tec proponuję omijać szerokim łukiem. Dlaczego? Poczytaj forum :icon_smile: Za podobną kwotę kupisz trochę podobne Bolle (bodajże X90, ich recenzja pojawiła się chyba na portalu - o ile mnie pamięć nie myli). Quote
MarekMac Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Za pare złotych więcej kupisz balistyczne Bolle Defender. Ich minusem jest ich szczelność - dość mocno parują, ale wytrzymają strzał z chyba każdej "armaty" airsoftowej jaka bierze udział w grach. Quote
Recommended Posts