Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja biłem butelki po piwie z 20m na 380 fps na kulkach G&G 0.25g, czyli ok 420 na 0.20g

Ale były to butelki po Perle bezzwrotne, wiec trochę cieńsze szkło.

Edited by Huba_lbn
Posted

Kulki 0.20g, 590~fps z przyłożenia i butelka po piwie nie rozleciała się

Kulki 0.20g, 590~fps z 10m i butelka po piwie pękła

Kulki 0.40g, (ten sam karabin) z 10m i butelka rozleciała się

Jeżeli chcesz rozwalić coś twardego, szukaj kulek ciężkich ale przede wszystkim twardych. Myślę, że metalowe madbull 0.30g już przy 400fps'owej replice dadzą za każdym razem radę ;)

Posted (edited)

Jeżeli chcesz rozwalić coś twardego, szukaj kulek ciężkich ale przede wszystkim twardych. Myślę, że metalowe madbull 0.30g już przy 400fps'owej replice dadzą za każdym razem radę :icon_wink:

Taaaa... miękkie aluminium zbije twarde szkło, fak lodzik!

Do bicia szkła potrzebujesz twardej amunicji, 0,28 madbull szklane. http://www.specshop....0szt._-_Szklane Większa szansa przebicia butelki będzie gdy kąt natarcia kulki będzie najbliższy 90 stopni.

To powinno rozbijać twarde, sztywne materiały. Obrażenia dla skóry i okularów balistycznych takie same, czyli dla okularów żadne a dla skóry zmienne.

Edited by grzesio93
Posted (edited)

Nie ma gumowych kulek. To by nie działało.

Nawet z łuskami obniżającymi moc to Dan ma z 350 fps, więc z przyłożenia bym nie walił :icon_wink:

Co pomysł to głupszy. Jeśli oczywiście o taką ruletkę ci chodzi o jakiej myślę. Coraz bardziej pachną trollem te pomysły.

Faktycznie coraz bardziej trolowato.

Edited by Huba_lbn