MasterGos Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 http://www.tvn24.pl/jechal-autem-i-strzelal-z-pistoletu-zabawki-pieszy-dostal-w-twarz,456731,s.html
MarekMac Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 (edited) Policja powinna pożyczyć od kogoś porządnie podrasowanego AEGa (tak circa 500fps) i w majestacie prawa wystrzelać mid-cap z metra w zad dla gówniarza tak żeby zobaczył jak to jest dostać z kulki. Edited August 6, 2014 by MarekMac
Zeus_ Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Skąd wiesz, że on nie wie jak to jest dostać z kulki? Może po prostu jest niepełnosprawny umysłowo i pomimo wiedzy z powodu tylko sobie znanych procesów pseudo-myślowych strzelał do przypadkowych ludzi?
MarekMac Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Mama kazała wyłączyć GTA i wyjść na dwór. Kiedyś jak się akurat ze stancji wyprowadzałem z Olsztyna pod blokiem kilku chłopaków ustawiło telewizor z Playstation i grało na podwórku. Jak dowiedział się mój brat mama kazała im przestać grać w domu i wyjść na dwór.
Wojcieszy Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 A potem młodzież kiedy chcą zacząć ,,zabawę" z ASG muszą ,,walić głową w mur" przez takich ludzi bo rodzice naczytają się o czymś takim w necie i nie pozwalają (chociaż zależy to od rodziców)...
mikadorus Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 A potem młodzież kiedy chcą zacząć ,,zabawę" z ASG muszą ,,walić głową w mur" przez takich ludzi bo rodzice naczytają się o czymś takim w necie i nie pozwalają (chociaż zależy to od rodziców)... Argument 18+:).
maciekb1985 Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Wideo świetne, a co się tyczy głównego wątku to nasuwa mi kilka skojarzeń. Śrem kojarzy się ze śrutem, typowym jest że facet robiąc nie całkiem legalne show, nie wziął prawa jazdy (bo czego) i zapłacił 100 zł za brak dokumentów, no i czemu zrobił to solo, a nie z kumplami :icon_question:
lech Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Teraz już tylko czekać na wylew tekstów "zapić! ókamieniować! rozszczelać z eaga! przez takich zabroniom aesgje! :icon_lol: shit happens, idioci żyją, żyli i żyć będą dalej. :wink:
mike88 Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Argument 18+ :icon_smile:. "został ukarany 19-latek" - fakt, argument 18+ jak nic....
sapkowy Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Idiotów nie brak. Myślę, że w tym wypadku zaadziałał apsolutny brak wyobraźni połączony ze skrajna głupotą.
Fishbonee Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Idiotów nie brak. Myślę, że w tym wypadku zaadziałał apsolutny brak wyobraźni połączony ze skrajna głupotą. :F :F :F
CiV_1994 Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Ale do rekordzistów w tej branży nadal sporo mu brakuje :icon_biggrin: Zamykam, bo zaraz zacznie się sezon na "wykopki". Buniek92
Recommended Posts