Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

1.Chce kupić jutro pistolet G20 z gunfire( http://gunfire.pl/product-pol-1152204280-Replika-pistoletu-G20-czarny.html ) i dokupić od razu do niego drugi magazynek tylko nie wiem jaki. Jak moża to poprosił bym o link z gunfire.

2.Druga sprawa to kupno low-capa do mojego ak 0.31 z cymki. Wypatrzyłem magazynki w ciekawej cenie jednak nie wiem czy są coś warte http://azteko.pl/cyma-magazynek-low-cap-do-do-ak-68-kulek-p-16.html

Dzięki za odpowiedzi i liczę na szybką pomoc bo chce zamówić pistolet z magazynkiem żeby paczka doszła w tym tygodniu.

3.P.S. Jakie kulki do pistoletu bo mam 0,25g.

Posted

Magi do Cymki powinny pasować (na 99,9%), jak będziesz używał dobrych kulasów to będzie git (polecam gorąco G&G). Z magiem do pistoletu nie pomogę. Kulki 0,25 wydają się być za ciężkie na tak małą ilość fpsów - użyłbym 0,2, a może nawet lżejszych.

Posted (edited)

Szczerze mówiąc wątpię, żebyś znalazł zapasowy magazynek do takiego badziewia (mowa o klamce). W ogóle, skoro jeszcze nie kupiłeś - ja bym odradzał. Wierząc opisowi nie ma to w ogóle hopa, trzeba przeładować po każdym strzale, jak to sprężynka - imo bez sensu. Ale rób jak uważasz.

Edited by -Otto-
Posted

Jeśli ten low-cap jest takiej jakości jak mój mid-cap od Cymy to zdecydowanie warto!

CM 123 jak cała rodzina AEPów od Cymy jest dobrym wyborem na broń boczną. Charakteryzuje się niskimi kosztami użytkowania (elektryk - nie trzeba gazu), ma mało fpsów - pozwala to na swobodne korzystanie w CQB, ale ma nieduży zasięg.

Posted (edited)

Charakteryzuje się niskimi kosztami użytkowania (elektryk - nie trzeba gazu) [...]

... i wymiarami niezgodnymi z oryginałem, przez co nie wejdzie do żadnej dedykowanej sztywnej kabury.

Edited by Pietracha
Posted

... i wymiarami niezgodnymi z oryginałem, przez co nie wejdzie do żadnej dedykowanej sztywnej kabury.

Owszem, ale wejdzie do każdej miękkiej kabury :icon_mrgreen: