ebenzo Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Witam tak jak w temacie szukam plecaczka Wisport Sparrow 16 lub 20l. Plecak ma być przeznaczony jako mały plecak medyczny i ma być noszony na kamizelce PC i tutaj jest moja prośba. Miałby ktoś może jakieś zdjęcia jak układają się te plecaczki na kamizlekach typu PC? Mam grota 25l i jest za duży nie układa się najlepiej no i ma mocno wypchane szelki co utrudnia tylko noszenie. Głównie interesuje mnie WS 20l ze względu na wielkość, ale za WS 16l przemawia możliwość wypinania szelek i wpięcia jej na fastex'ach do kamzileki. Prosiłbym wiec osoby które mają możliwość o pomoc w doborze plecaczka i o pare fotek na jakielkowiek kamizelce z płytami :). Pozdrawiam Quote
Aliant Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Widział to? http://piekielko.wordpress.com/2013/11/27/plecak-wisport-sparrow-20l/ Quote
ebenzo Posted July 16, 2014 Author Report Posted July 16, 2014 Ano jest i wygląda całkiem znośnie, no nic pozostanie mi chyba zaryzykowac i poukładać sobie wszystko pod plecak :). Dzięki, chociaż byłbym wdzięczny za jakieś dodatkowe fotki :). Quote
Recommended Posts