Allahlof Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 (edited) Ktoś coś wie na temat tej repliki, warto ja kupić czy polecacie jakiś inny zamiennik do 500zł. I Jeszcze jak by mógł by mi ktoś wyjaśnić różnice miedzy gearboxami(ich wady i zalety) Replika: http://gunfire.pl/product-pol-1152199157-Replika-karabinka-szturmowego-DG05T.html Edited July 11, 2014 by Allahlof Quote
Ferduch Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Rodzaje gb zależą od repliki w jakiej się znajdują. Ogólnie rzecz biorąc jest masa rodzajów np gb v7, v4, v3, v2. Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś Logan napisał o tym co nieco więc tylko wystarczy poszukać, ale dobrze ci radzę szukaj replik z GB v2 lub v3, łatwiej o części w razie awarii. Co do repliki od biedy ujdzie. Ja napewno bym jej nie kupił, ponieważ nieprzepadam za full plastik, chodź gb ma metalowy. Lepiej dołożyć trochę i kupić rk boya lub m4 od specna arms. Co do SA to marka godna polecenia z całym sercem ;) Quote
Recommended Posts