Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam uprzejmie. Wprawdzie nie zajmuję się ASG, ale szukam kapelusza boonie hat/bush hat. Oczywiście znalazłem multum ofert, sęk w tym, że poszukuję kapelusza z małym rondem. Najlepiej w kamuflażu pustynnym. Chodzi mi o coś takiego, jak mieli żołnierze w filmie "Ocalony" ("Lone Survivor") bądź taki, jaki nosił Kapitan John Price w serii gier "Call of Duty: Modern Warfare". Prosiłbym o linki do ofert w sklepie bądź nazwy konkretnych modeli, oczywiście w rozsądnych cenach. Z góry dziękuję.

call-duty-ghosts.jpgPrice_MW3_model.png

Posted

Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Jeśli chodzi o linki Yahaloma - ten pierwszy kapelusz odpada, z przesyłką wyjdzie mi prawie 100 zł. Ten drugi ma chyba jednak trochę za szerokie rondo. Ten z trzeciego też nie ma czasem za szerokiego? Podobnie jak ten wz. 93? Co do tego kapelusza od Helikonu, czy to mowa o tym: http://www.military-outdoor.co.uk/product/helikon-soldier-95-boonie-hat-multicam/? Można go dostać na Allegro. Nie wiem tylko, czy te rondo nie będzie się tak dziwnie układać w dół, jak w kalepuszach wędkarskich, czy jednak zachowa ten militarny styl.

Posted

Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi, choć w tych wszystkich sklepach wszystkie kapelusze mają takie same ronda. Trochę to dziwne, bo istnieją przecież te z mniejszymi rondami. Być może znalazłbym, gdybym znał odpowiednią nazwę modelu. A możecie mi powiedzieć, jaki to model kapelusza widniejący na zdjęciach? Może wiecie?

tumblr_mz5zfn4rlg1qa0o1no1_500.jpgTaylor-Kitsch-Lone-Survivor.jpgLone-Survivor-Taylor-Kitsch.jpg