Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś do cholery zrobił w końcu porządek z p.Rafałem S. ? Sprawa ucichła 3 lata temu, a sklep dalej prowadzi sprzedaż w najlepsze. Nie zrobiłem żadnych zakupów na tej stronie, więc nie wiem jak dalej ma się sprawa z prawidłowością zamówionych produktów na tej stronie. Mało tego ! Właściciel otworzył sklep na Facebook'u. Czy jakiekolwiek postępowanie prawne doczekało się końca ?

Ze względu na powagę sprawy proszę o nie usuwanie tego wątku.

Posted

Szkoda słów. Ten gościu okradł ludzi na tysiące i dalej żyje sobie w najlepsze i w dodatku dalej ludzie się pewnie na to nacinają. Zamiast ruszyć za przeproszeniem dupę i go wsadzić to dalej sprawa jest niedokończona. Nie dość, że się nie stawił na rozprawie to dalej żyje na wolności. A chociaż Policja wystawiła za nim list gończy ? Nie wiadomo czy płakać czy się śmiać.

Posted

Niestety spotkal mnie szczyt chamstwa bo zamiast kulek ktore kupowalem na szczescie za pobraniem dostalem opakowanie po G&G a zawartoscia byly sliczne zolte kulki.Oczywiscie nie odebraem przesyki bo sprawdzilem przy kurierze.Probowalem sie juz dla jaj dodzwonic i go ochrzanic ale ten telefon podany na stronie ehh...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...