Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, niedawno zakupiłem replikę SA-B02, ma ona mniej więcej tydzień i nic jej się nie działo przez pierwsze kilka dni. Strzelałem trochę na ogródku ( semi i auto ) I wystrzelałem z 500 kulek i wszystko było w porządku. Niestety dziś na strzelance stało się coś dziwnego - mianowicie replika zaczęła miewać dziwne odpały:

- Puszczam spust a ona strzela dalej ( Nawet przez 10 sekund i przestała dopiero gdy odpiąłem magazynek)

-Czasem na trybie Semi strzela automatycznie

-Czasem wystrzeliwuje dwie kulki na raz na Semi

Mam kilka magazynków ( hi capy i mid capy ) i 2 baterie ( stockową 1100 MAh 9.6V i NiMH 2200 MAh 9.6 V) i pomimo różnych wariantów replika dalej zachowuje się tak samo. Czy ktoś wie o co może chodzić?

Posted (edited)

Na gwarancję nie mam zamiaru odsyłać bo kupowałem w RedBerecie i nie chce czekac miesiac az mi paczka przyjdzie a poza tym i tak pewnie nie przyjmą. A gdzie moge kupic przepustnice albo kostke stykowa do M4 bo nigdzie nie moge znalezc a w poblizu nie ma zadnego serwisu :(

Edited by Dermaa
Posted

Nie wiem czy wiesz jak to jest z RedBeretem ale ja czekalem na paczke 17 dni gdy zamawial bron a poza tym oni mi nie przyjma bo musialem w kolbie wejscie na baterie zeszlifowac bo mi sie nie miescila bateria. A zadnego serwisu nie ma tu u mnie na Podkarpaciu. A wiesz gdzie moge dostac te czesci?

Posted

Jak nie ruszałeś gearboxa (nie rozkręcałeś szkieletu) to mają obowiązek przyjąć ci to na reklamację z której muszą się wywiązać w odpowiednim czasie zagwarantowanym przez polskie prawo.

Części idzie dostać w prawie każdym sklepie internetowym pod AS. Pytanie czy to na pewno jedna z tych dwóch rzeczy. I czy jesteś w stanie wymienić je sam bo trochę w to wątpię.A nieumiejętne poskładanie schrzani ci replikę na tyle, że wtedy będziesz to musiał wysłać, ale zapłacisz za to czego ci już gwarancja nie obejmuje bo padło z twojej winy. Ale twoja sprawa czy wolisz odżałować czas czy kasę.

Posted

Coś mi się pomieszało z tą przepustnicą :P Ale mniejsza o to, bo mam kolegę który zna się na gearboxach i koledze już kiedyś naprawiał broń i wszystko jest ok ;)