Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Na ładowarkę za 150 pewnie nie masz kasy, na azteko masz 3 do lipo za około 50 zł :) Jeśli chodzi o baterię to masz duży wybór ze względu na miejsce w kolbie. Można na allegro, można na azteko. Interesuje Cię lipo 7.4V, jednoczęściowe, pojemność może być 1500, 1800 etc., nie trzeba jakoś dużo bo i tak 1500 na luzie powinno wystarczyć. Od siebie polecam lipolki turnigy 7.4 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=7.4+turnigy&bmatch=seng-v6-p-1-kol-0718

@Edit Tak azteko to dobry sklep.

Edited by Erkiii
Posted

@up....

Na ładowarkę za 150 pewnie nie masz kasy, na azteko masz 3 do lipo za około 50 zł :icon_smile:

Lepiej chyba kupić 1 ładowarke która naładuje wszystkie typy akumulatorów używanych do asg, łącznie z lipo, a do tego jest dużo lepsza od tych "za 50 zł".

Pisze z doświadczenia bo kiedyś chciałem zaoszczędzić i kupiłem ładowarke "za 100 zł" do nimh i się nieźle przejechałem na niej, psuła mi pakiety i ładowała... tylko nimh :)

Posted

Ja mam Redoxa kupionego za 40zł. Fakt, nie ma szmerów-bajerów, ładuje tylko LiPo (2s i 3s), ale jeśli ktoś ma problemy z kasą i nie zamierza mieć różnych akumulatorów, a tylko LiPo to (póki co) nie widzę sensu w wydawaniu dodatkowych stu złotych.

Posted

@up....

Lepiej chyba kupić 1 ładowarke która naładuje wszystkie typy akumulatorów używanych do asg, łącznie z lipo, a do tego jest dużo lepsza od tych "za 50 zł".

Pisze z doświadczenia bo kiedyś chciałem zaoszczędzić i kupiłem ładowarke "za 100 zł" do nimh i się nieźle przejechałem na niej, psuła mi pakiety i ładowała... tylko nimh :)

Ja też pisze z doświadczenia bo imaxa mam od ponad 3 lat i wiesz co? :P Tak naprawdę tylko na nim ładuje. Jak masz team i chcesz im ładować nimhy to spoko, ale jak masz już lipo to po co przesiadać się na inną baterie? Jeśli ladowarka za te 4 czy 5 dych działa i nie psuje batki tl wystarczy :)