Miesko Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Witam. Chciałem się z wami podzielić artykułem na temat konserwacji obuwia który znalazłem na forum gunfire.pl. Z myślą o stopach W tym artykule jest bardzo fajnie opisane w jaki sposób konserwować buty sam korzystam z tego poradnika i jestem bardzo zadowolony :) Jeżeli ktoś ma jakieś podobne artykuły albo ma swój wypróbowany sposób niech się podzieli wiedzą w temacie. Quote
wiciok Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 http://www.wbutach.pl/forum/27-sztuka-piel%C4%99gnacji-i-nie-tylko/ Quote
Zawisza Szary Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Zastanawiam się nad metodami konserwacji. Po airsoftowej imprezie, jak już umyję i wyczyszczę buty to jak to najlepiej ipregnować? Mój kumpel ma taką metodę, że bierze zwykłą pastę do butów ( w postaci mazi) rozgrzewa ją nad ogniem i później wciera w skórę. Nie jestem przekonany co do tej metody. A co wy o tym myślicie ? Quote
tomazo1974 Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Pewnie z pół dnia trza było aby odkopać post z 2014 roku ;). Poczytaj sobie w internetach o impregnacji tłuszczowej. Quote
karolinka777 Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Impregnacje tłuszczowa bardzo polecam, sama korzystam od 4 lat i jestem zadowolona Quote
Recommended Posts