Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Specna którą rozbierałem (kupiona nowa) miała w środku opiłki alu, była sucha jak pieprz- aby było nasmarkane smarem miedzy cylindrem a kostka stykową, a na zębatkach była tylko jedna podkładka (latały jak cholera) + do tego replika po wyjęciu z kartonuf replika nie miała dystansera. Tak to z wyglądu fajna, ale jeśli nie potrafisz rozbierać gb lub nie chcesz jej dawać komuś do zrobienia to chyba lepsze będzie dżi n dżi.

Posted

Ja bym bardziej brał specnę niż g&g, ze względu choćby na większy potencjał tuningowy - g&g nie lubią jak się w nich grzebie. No i w g&g masz plasticzany korpus, a w specnie całkiem ładnie wykonany metalowy.

O samej specnie szkrobnąłem tekst, może rozwieje Twoje wątpliwości :) część 1 i część 2.

Niestety pierwsze co w niej trzeba zrobić po wyjęciu z pudełka to rozebranie, przeczyszczenie i złożenie ponownie - taki jej chiński urok ;).

Posted

Ja bym bardziej brał specnę niż g&g, ze względu choćby na większy potencjał tuningowy - g&g nie lubią jak się w nich grzebie. No i w g&g masz plasticzany korpus, a w specnie całkiem ładnie wykonany metalowy.

O samej specnie szkrobnąłem tekst, może rozwieje Twoje wątpliwości :icon_smile: część 1 i część 2.

Niestety pierwsze co w niej trzeba zrobić po wyjęciu z pudełka to rozebranie, przeczyszczenie i złożenie ponownie - taki jej chiński urok :icon_wink:.

Poczytałem sobie Troszku nie i troszku czuje zniesmaczenie do Specny. A jeśli chodzi o G&G wiecie co tam w bebechach słychać ?