Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MI się to zdarzało jak ktoś zabrał mój sprzęt medyka żeby mnie podnieść lub jak byłem martwy i w tym czasie ktoś inny podniósł mój sprzęt przed reanimacją :P

Posted (edited)

Bo tak to właśnie w BFie działa, ja czasem mam sam celownik i nic poza tym, trzeba umierać.

#edit.

Jakiś czas temu grając na Operation Metro biegłem sobie i w pewnym momencie kamera przeniosła mi się na widok trzeciej osoby, mało tego, obserwowałem grę członka zespołu :D

Edited by WszystkoZajęte
Posted

W BF3 tyle jest bugow, ze juz przestalem zauwazac, ktory juz byl, a ktory dopiero sie pojawil

W porównaniu z tym co się robiło w cod 4 (typu bounce, elevatory) to battlefield nie ma żadnych bugów.

Mnie jeszcze tylko interesuje co wymyślą w ostatnim dodatku. I mam nadzieję że dodadzą nowe bronie.

Posted (edited)

Albo święty granat ręczny :D

Latającą super owcę od razu :P Po EA teraz mogę się spodziewać wszystkiego. Chciałbym ujrzeć Battlefield'a, którego rozgrywka będzie toczyła się w średniowieczu.

Edited by WszystkoZajęte
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Spróbuj zmienić hasło na inne, a później wróć do starego. Jeśli nie dasz rady zmienić hasła to zaloguj się na stronkę EA i tam może Tobie wyskoczyć wtedy komunikat, że masz bana :F Wtedy zadzwoń na infolinię i dowiedz się o co chodzi ;)