Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PAnowie, pytanie techniczne. Załóżmy, że jak kupię ten pakiet premium, to jak mam to dodać do podstawki BF3? Wejść na konto z grą i "podaj kod produktu" ? Tak pytam, bo zgłupiałem :)

Aha.. jest ktoś chętny na grę jutro w godzinach 12 - 16?

Posted (edited)

Też o tym pomyślałem, dlatego ostatecznie nie kupiłem.

Ale, zeby totalnie nie offtopować to mam jeszcze pytanie o sposób zapłaty w razie kupna w origin. Bo dotarłem do tego momentu gdzie się wybiera albo paypal, albo kartę. I tu moje pytanie: zwykła karta wystarczy - taka podstawowa, co studenciaki zakładający konto np. w (shit)mBanku otrzymują? Czy do kupna wymagane jest posiadanie jakiś kredytowych, czy innych plastików?

Edited by Remington
  • 3 weeks later...
Posted

Wie ktoś może co się dzieje ostatnio z BF3? Nie wiem, czy to ja już życia nie mam i tylko gram w BF3, czy na serio ogarnęła BF'a ciemna masa, która campi, nie potrafi strzelać i można sobie na nich łatwo pofragować? :( Wynieśli się wszyscy na Premium?

Posted

Niestety tak jest już od jakiegoś czasu... Nie da się normalnie "poszczelać" bo będzie siedział jeden debil z drugim i kampił, strzelał z granatnika itp itd etc :D Dużo można byłoby wymieniać...

Posted

A ja mam takie małe pytanie dla grających na PS3, czy też odczuwacie mizerność ostatniej łatki dodanej wraz z Dogrywką? Odkąd ten patch weszedł w życie mam takie opóźnienie że komfort grania totalnie zanikł, do tego sporadyczne bugi zaczeły występować dosłownie co chwile. Oczywiście chodzi mi o Multi.