Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panowie jak jest w końcu z premierą Polską. Mój BF już ma status "w doręczeniu" na stronce UPSa. Planowane doręczenie dziś. To znaczy że już dziś będę mógł się rozkoszować tym cudeńkiem, czy jedynie zainstaluje i będę musiał czekać do 27(data Polskiej premiery).

Dodam że zamówiłem ze sklepu gram.pl, znajomy również dziś dostanie swoją paczuszkę.

Posted (edited)

Panowie jak jest w końcu z premierą Polską. Mój BF już ma status "w doręczeniu" na stronce UPSa. Planowane doręczenie dziś. To znaczy że już dziś będę mógł się rozkoszować tym cudeńkiem, czy jedynie zainstaluje i będę musiał czekać do 27(data Polskiej premiery).

Dodam że zamówiłem ze sklepu gram.pl, znajomy również dziś dostanie swoją paczuszkę.

Niekoniecznie trzeba czekać do 27:

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=133&t=39293&start=75#p560900

Edited by Wachta
Posted (edited)

Nie mogę edytować, jeszcze nie grałem- pobieram aktualizacje.

Muszę pochwalić Origina, jak dotąd spisał się bezbłędnie. Moje obawy się nie potwierdziły. Grę zainstalowałem bez problemowo, wystarczyło podać klucz, folder i zaakceptować regulamin i program sam wszystko zrobił. Na początku byłem pewien że chce pobrać grę z internetu, okazało się że program "pobiera" z płyty, jakieś 20 minut i wszystko na dysk skopiował, po czym instalował jakieś pięć minutek. Teraz pobieram 479 mega aktualizacji i sprawdzę czy da się grać przed Polską premierą.

Duży plus dla platformy od EA, niebo a ziemia w porównaniu z moimi problemami z platformą Steam.

Gra znajduje się na dwóch płytach dvd, dopiero na pudełku zobaczyłem informacje o Polski dubbing ;). Jeśli będzie tak dobry jak w BC2 to zapowiada się rewelacyjna gierka.

EDIT: O dziękuję za informacje ;), co do aktualizacji to właśnie skończyłem i okienko weryfikacji daty premiery wyskoczyło.

Już kombinuje ze sposobem który mi wysłałeś ;).

edytka#2.

Jestem już w battlelogu, wszystko działa. Dziękuję za pomoc Wachta ;).

Edited by harasim
Posted (edited)

Nie ma to jak wypuścić nową grę i na dzień dobry 500mb patchy do niej. LoL.

Z tego co na PEBie czytałem ludzie mają problem ze sterowaniem w czasie skryptów. W sensie, że gra nie reaguje na klawisze. :huh:

Edited by MoreLike
Posted

Panowie nie polecam kombinować ! Bany polecą i potem będzie płacz ! lepiej poczekać do jutra .

To można zmienić strefę czasowa w windowsie i się cieszyć grą już dzisiaj chyba od 17. Nikt mi nie zabroni latać po świecie z laptopem ;). Stwierdzam, że 4GB ramu to za mało do tej gry.

Posted

Panowie nie polecam kombinować ! Bany polecą i potem będzie płacz ! lepiej poczekać do jutra .

Gdzieś była oficjalna wypowiedź, że zmiana IP na Indonezję (żeby grać od 24.10 od 16:00) jest legalne.

Stwierdzam, że 4GB ramu to za mało do tej gry.

Mi tam starcza :P

Posted

Mi tam na 4 giga ramu śmiga aż miło.

Swoją drogą: w edycji limitowanej oprócz powrotu do karkand mieliśmy dostać 10 skinów, rkm typ 88 jakiś tam tłumik płomienia i coś tam jeszcze.

Jak to teraz odblokować?

Dodam że nie ma żadnych kluczy do odblokowania jak w przypadku limitowanej BC2.

Co do zmiany ip, jak to jest legalne i nie będzie karalne to po co czekać? :].

Posted

Wczoraj zdechł origin no to sobie nie zagrałem. Dzisiaj wstało ale problem z PunkBuster'em, bo wywala mnie z każdego serwera. W sumie raz gdzieś wlazłem ale za duże lagi. Dopiero przed chwilą przeczytałem, że w katalogu z grą musi być podkatalog "PB", co nigdzie w informacjach o konieczności zainstalowania PunkBustera nie było wspomniane. Wrócę z roboty i będę próbował dalej. Przeglądarka wciaz mi krzyczy, że nie mam flash playera choć przed chwilą to gówno instalowałem. Ciekawe, że ta beta jakoś działała, a z pełną wersją jest tyle ceregieli.

Posted

Ja tam przeszedłem już całą kampanię. Ogólnie gra i fabuła spoko ale grafika - zajebista. Tylko że... nie na moim kompie... Tak ścina na średniej grafice i średniej rozdzielczości że coś. Dobrze chodzi na najniższej możliwej i słabej grafie. Ale przyzwyczaiłem się :) Grę miałem od kumpla, ale i tak warto ją kupić.

Posted

Moh'a nie pamiętam ile męczyłem, ale co do MW2 powiedziałbym, że jest mniej więcej równa. Zależy jak szybko przesz do przodu :D

BF 3 wydawał mi się łatwiejszy na 'normalu' niż MW2, choć się teraz fanboyom narażę powiem, że miałem cały czas wrażenie w granie w cod'a od treyarch z jakimiś odrzutami co DICE zostały po mirrors edge 2 hehe :D

co do multi, się nie wypowiem bo mam pirata, i raczej nie zakupie oryginału ze względu, że nigdy mnie multi w battlefieldzie nie grzał :D

Posted
co do multi, się nie wypowiem bo mam pirata, i raczej nie zakupie oryginału ze względu, że nigdy mnie multi w battlefieldzie nie grzał :D

obejrzałem jeszcze potem vrecke Quaza z bety i napomniał coś o lepszym wyważeniu w strzelaniu piechoty, więc jak u kogoś spróbuje i sie przekonam, że nie trzeba łupać jak BC2 cały magazynek w kolesia to może, może xd

polecam vrecenzje Quaza, jeden z najlepszych i najbardziej oryginalnych recenzentów w kraju

http://www.gaminator.tv/video/20794,Battlefield-3-beta-test.html

trochę po terminie ale tutaj wspomniana beta :p

Posted

BTW miał ktoś problemy z aktywacją Battlelog-a ?? Kupiłem grę na xklocka, mam konto w EAonline i ni jak nie mogę się podłączyć do Battleloga ;( Wie ktoś jak się to to włącza ??

Posted

Panowie. Na Allegro jest wiele aukcji z Battlefieldem 3 za cenę w okolicach 70zł. Są to klucze do rosyjskiej lub ukraińskiej wersji językowej. Jednak prostym sposobem można je aktywować w Originie i będą po polsku. Moje pytanie jest takie, czy jest to w pełni bezpieczne? Czy za rok, dwa nie dostanie się bana przez taką "okazję" ? Niby sprzedający dają gwarancję, ale jak to jest? Możecie powiedzieć coś na ten temat bo zastanawiam się nad kupnem.

Posted

Myślę, że nie warto ryzykować. Gra z tego co widziałem jest teraz w okolicy 130zł. Może warto będzie sobie sprawić prezent na święta.?

Jak nie to daje jej góra 3-4 miesiące i będzie za 99-110 :-)