rysiekb Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Witam, od pewnego czasu mam problem co któryś strzał. Pistolet przeładowuje i strzela ale kulka zostaje wyrzucona przez zamek i spada pod nogi. Czy ktoś miał taki problem z Hi-Capą 5.1 TM i jak można to rozwiązać? Quote
Soul reaper Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Ja miałem w 1911 taki problem, winna była ułamana część dyszy podająca kulki do komory. Zdejmij zamek i obejrzyj dyszę. Quote
rysiekb Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 (edited) Chodzi o tą część? http://www.evike.com...E_Hicapa_lg.jpg Porównałem swoje ze znalezionymi w internecie, i są identyczne. To przekoszenie powinno być. Edited June 2, 2014 by rysiekb Quote
rysiekb Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 A szczęki maga nie są wyrobione? Nie, mam 4. Są jeszcze nowe i dzieje się tak z każdym. Quote
MacKraw Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Bo to jest taki system al'a na łuski ;) Quote
Recommended Posts