Dymiorek Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Witam Mam problem z repliką G36C filmy BOYI Jeżeli strzelam seriami normalnie ale nagle sprężyna zostaje w tyle . Jest taki przycisk nad spustem i on jest od tego żeby zrzucić sprężynę jakby do przodu . Co mam zrobić żeby sprężyna wróciła do przodu a nie była z tyłu Mam nadzieje że zrozumieliście . Nie działa mi ten przycisk od 4:55 Quote
karol_alasz Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 (edited) To nie sprężyna się przesuwa tylko tłok... Sprężyna to się napina lub luzuje. Przy seraich ma prawo zostać w tyle, bo jak się motorek rozpędzi to się zatrzymać może i w połowie... Pomaga przełączenie na semi i 2-3 strzały... Co do zrzutu springa-działało toto od początku? W nowych Aresach też jest ten przycisk ale od jakiegoś czasu Ares zaprzestał montowania mechanizmu zrzutu i przycisk jest już tylko dla ozdoby Edited May 28, 2014 by karol_alasz Quote
Emcet Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 U kolegi w Boyiu nigdy to nie działało. Sztywno siedzi i nic się nie rusza. Jednak w wielu egzemplarzach działa jak powinno. Chiny :icon_cool: Quote
Dymiorek Posted May 28, 2014 Author Report Posted May 28, 2014 MrMCET to co zrobić bo jak sprężyna jest jakby naciągnięta do tyłu to replika nie strzela ;) ? Są inne sposoby ? Quote
Nitro Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Wciskasz do oporu, z lekką siłą przycisk nad spustem. Jak nie działa, to masz pecha ; p Quote
Emcet Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Możesz przepychać na batce z większym napięciem, a najlepiej otworzyć gearbox i poprawić. Quote
karol_alasz Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 (edited) Uuuuuuu.... Kolegowi się zacina tłoku..... Zrzut sprężyny nie służy do odblokowywania tłoka a do luzowania springa po strzelance... Edited May 28, 2014 by karol_alasz Quote
Recommended Posts