quickers Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Wczoraj chciałem przestrzelać repliczke i oddała z 10 strzałów po czym zabawa się skończyła myślałem że to akumulator ale sprawdziłem że podczas pociągnięcia za spust bezpiecznik szklany strasznie sie nagrzewa po czym sie przepala :/ nwm co robić podpowiecie cos ? Osobiście podejrzewam zwarcie i dziś to sprawdzę ale moze ktoś mial ten problem i cos doradzi. Plis :icon_smile: Quote
Huba_lbn Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Miałem 2 Giety od JG i jedną od CYMY, zawsze wywalałem bezpiecznik, nie wiem w jakim celu on tam jest. Pamiętaj że wszystko robisz na własną odpowiedzialność ;) Quote
quickers Posted May 28, 2014 Author Report Posted May 28, 2014 To akurat rozumiem ale kiedy podłączyłem na stałe(bez bezpiecznika) to kable robiły się gorąca podczas ciągnięcia za spust a gieta jak nie żyje tak nie żyje :c Quote
quickers Posted May 28, 2014 Author Report Posted May 28, 2014 bodajże 8.4v 1600mah ale nie jestem pewien :/ Quote
Rogaś Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 A czytałeś to ? http://forum.wmasg.pl/topic/143155-faq-problem-nowego-ze-strzelaniem-z-repliki/ Quote
Shaq Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Hmm.... w mojej gietce na takie coś pomogło lekkie dokręcenie silnika :) Jakimś cudem od czasu do czasu silnik się blokował dając takie właśnie objawy jak u ciebie. Quote
Recommended Posts